STVK

 

TeamGymin kilparyhmät

TeamGym

TeamGymissä on kolme kilpailusuoritusta: tanssillinen vapaaohjelma, volttisarjat volttiradalla ja korkeat voltit trampetilla. Laji on vauhdikas ja näyttävä. Volttien on onnistuttava tasaisena virtana toinen toisensa perään, ja vapaaohjelma vaatii koko joukkueen saumatonta yhteistyötä. Liikkeet ovat osittain tuttuja telinevoimistelusta.

Lajin harrastajien ikäjakauma on telinevoimistelua laajempi, ja TeamGymissä voidaan kilpailla pitkälle aikuisikään asti. Lajin erikoispiirre on se, että kilpaileminen on miesten ja naisten sarjojen lisäksi mahdollista myös sekajoukkueella.

Haluaisitko päästä HIFK Gymnastics TeamGym-joukkueisiin? Tiedustele vapaita paikkoja laittamalla sähköpostiviestiä pauliina.kyllonen@hifkgymnastics.fi

TG1-Aurum

TG1 – Aurum -joukkue koostuu 18 tavoitteellisesti harjoittelevasta voimistelijasta. Voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2005–2008. Joukkue harjoittelee sitoutuneesti neljä kertaa viikossa. Lisäksi joukkueella on kauden aikana tehopäiviä/-viikonloppuja. Joukkuetta valmentavat Anni Ikonen, Inka Ikäheimo sekä Pauliina Kyllönen. Anni Ikonen on myös suunnitellut joukkueen vapaaohjelman koreografian.

Joukkueen kokoonpano kaudella 2020-2021: Amanda, Anna, Ciara, Elisa, Ella, Ellinoora, Elsa B, Elsa T, Jata, Kerttu, Kira, Lotta, Mari, Ronja, Saara, Senja, Stella ja Tilda.

Joukkueen kapteenina toimii Tilda ja varakapteenina Elisa

Joukkueesta Anna Lempiäinen on valittu Nuorten maajoukkueeseen 2021-2022.

Instagram:@teamgymaurum | Facebook-sivu: Aurum

TG2-Cladium

TG2 – Cladium on 4. luokan TeamGym-kilpajoukkue, jossa harjoittelee tavoitteellisesti 9 voimistelijaa. Voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2009–2011. Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Pauliina Kyllönen yhdessä telinevalmentaja Jenna Lemisen kanssa. Vapaaohjelmasta vastaa Anni Ikonen.

Joukkueessa voimistelevat Aada, Fanny, Livia, Maisa, Matilda, Olivia L., Olivia T. Selma ja Silja

Joukkueen kapteenina toimii Fanny.

Instagram: @teamgymcladium

TG3-Titanium

TG3 – Titanium on 3. luokassa kilpaileva TeamGym- kilpajoukkue, jossa harjoittelee 12 vauhdikasta sekä ahkeraa voimistelijaa. Voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2009–2011. Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa. Joukkueen valmentajina toimivat Pauliina Kyllönen sekä Jenna Leminen. Vapaaohjelman koreografin on tehnyt Anni Ikonen.

Joukkueessa voimistelevat Bea, Helmi, Isla, Kerttu, Liina, Liisa, Martta, Minerva, Selja, Unna, Veera, Venla.

Joukkueen kapteenina toimii Liina.

Instagram: @teamgymtitanium

TG4-Pionium

TG4 – Pionium on 2.luokassa kilpaileva TeamGym- kilpajoukkue jossa harjoittelee 10 innostunutta sekä ahkeraa voimistelijaa. Voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2010–2013. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Julia Jokinen ja telinevalmentajana Saga Piispanen. Vapaaohjelmasta vastaa Anni Ikonen.

Joukkueessa voimistelevat Armi, Emma, Hilla, Justina, Lili, Nella, Sofia N., Sophia, Tiana, Unna ja Venny.

Joukkueen kapteenina toimii Unna.

Instagram: @teamgympionium

TG5-Lumium

TG5 – Lumium on uusi, syksyllä 2021 perustettava TeamGym- kilpajoukkue joka tarkoituksena on aloittaa kilpaileminen 1.luokassa keväällä 2022. Voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2013–2014. Joukkue aloittaa harjoittelun syksyllä 2021 ja harjoittelee kolme kertaa viikossa 1,5-2h kerrallaan.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Anni Ikonen. Joukkueen telinevalmentajina toimivat Inka Ikäheimo sekä Sonja Kivistö. Anni Ikonen vastaa joukkueen vapaaohjelmasta.

TG6-Indium

TG6 – Indium on uusi, syksyllä 2021 perustettava TeamGym- esikilpajoukkue. Voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2015–2016. Joukkue aloittaa harjoittelun syksyllä 2021 ja harjoittelee kaksi kertaa viikossa 1,5h kerrallaan.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Pauliina Kyllönen ja telinevalmentajana Sonja Kivistö. Vapaaohjelman koreografian on suunnittellut joukkueen kolmas valmentaja Emmi Salonen, joka vastaa tästä yhdessä Pauliina Kyllösen kanssa.