STVK

 

TeamGymin kilparyhmät

TeamGym

TeamGymissä on kolme kilpailusuoritusta: tanssillinen vapaaohjelma, volttisarjat volttiradalla ja korkeat voltit trampetilla. Laji on vauhdikas ja näyttävä. Volttien on onnistuttava tasaisena virtana toinen toisensa perään, ja vapaaohjelma vaatii koko joukkueen saumatonta yhteistyötä. Liikkeet ovat osittain tuttuja telinevoimistelusta.

Lajin harrastajien ikäjakauma on telinevoimistelua laajempi, ja TeamGymissä voidaan kilpailla pitkälle aikuisikään asti. Lajin erikoispiirre on se, että kilpaileminen on miesten ja naisten sarjojen lisäksi mahdollista myös sekajoukkueella.

 

Haluaisitko päästä HIFK Gymnastics TeamGym-joukkueisiin? Tiedustele vapaita paikkoja laittamalla sähköpostiviestiä pauliina.kyllonen@hifkgymnastics.fi

TG1-Aurum

TG1 – Aurum -joukkue koostuu 18 tavoitteellisesti harjoittelevasta tytöstä. Tytöt ovat syntyneet vuosina 2005–2008. Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa.

Joukkueessa voimistelevat Amanda, Anna, Ciara, Elisa, Ella, Ellinoora, Elsa B, Elsa T, Jata, Kerttu, Kira, Lotta, Mari, Ronja, Saara, Senja, Stella ja Tilda.

Joukkueen kapteenina toimii Tilda ja varakapteenina Elisa

Instagram:@teamgymaurum | Facebook-sivu: Aurum

TG2-Cladium

TG2 – Cladium on 3. luokan TeamGym-kilpajoukkue, jossa harjoittelee tavoitteellisesti 13 tyttöä. Tytöt ovat syntyneet vuosina 2009–2011. Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa

Joukkueessa voimistelevat Aada, Bea, Ellen, Fanny, Helmi, Isla, Maisa, Martta, Matilda, Olivia L., Olivia T. Selma ja Silja

Joukkueen kapteenina toimii Fanny.

Instagram: @teamgymcladium

TG3-Titanium

TG3 – Titanium on 2. luokassa kilpaileva TeamGym- kilpajoukkue, jossa harjoittelee 10 vauhdikasta sekä ahkeraa tyttöä. Tytöt ovat syntyneet vuosina 2009–2011. Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa.

Joukkueessa voimistelevat Hilla, Kerttu, Liina, Lili, Livia, Minerva, Selja, Tiana, Veera, Venla.

Joukkueen kapteenina toimii Liina.

TG4-Pionium

TG4 – Pionium on 1.luokassa kilpaileva TeamGym- kilpajoukkue jossa harjoittelee 10 innostunutta sekä ahkeraa tyttöä. Tytöt ovat syntyneet vuosina 2010–2013. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa.

Joukkueessa voimistelevat Armi, Emma, Justina, Nella, Sofia J., Sofia N., Sophia, Tilda, Unna ja Venny.

Joukkueen kapteenina toimii Unna.

TG5-Lumium

TG5 – Lumium on uusi, syksyllä 2021 perustettava TeamGym- kilpajoukkue joka tarkoituksena on aloittaa kilpaileminen 1.luokassa keväällä 2022. Tytöt ovat syntyneet vuosina 2013–2014. Joukkue aloittaa harjoittelun syksyllä 2021 ja harjoittelee kolme kertaa viikossa 1,5-2h kerrallaan.

TG6-Indium

TG6 – Indium on uusi, syksyllä 2021 perustettava TeamGym- esikilpajoukkue. Tytöt ovat syntyneet vuosina 2015–2016. Joukkue aloittaa harjoittelun syksyllä 2021 ja harjoittelee kaksi kertaa viikossa 1,5h kerrallaan.

TG-Harrastekilpa

TG-Harrastekilpa on aloitteleva TeamGym-ryhmä, jossa harjoittelee yhdeksän energistä tyttöä. Tytöt ovat syntyneet vuosina 2008–2011. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa.

Ryhmässä harjoittelevat: Aili, Aino, Ava, Ellen, Emma, Janna, Minttu, Noora, Sohv