STVK

 

Anna mukana TeamGymin EM-menestyksessä

20.9.2022

TeamGymin tyttöjen maajoukkue sijoittui Euroopan mestaruuskilpailuissa viidennelle sijalle. HIFK Gymnasticsin voimistelijoista joukkueessa oli mukana Anna Lempiäinen, joka voimistelee Aurum-joukkueessa.

TeamGymin Euroopan mestaruuksista kisattiin Luxemburgissa. Kilpailuissa oli mukana ennätysmäärä joukkueita. Tyttöjen sarjassa maita oli karsintakilpailuissa peräti 13.

Suomen maajoukkue lunasti paikan keskiviikkona käydyissä karsintakilpailuissa perjantain finaaliin. Anna teki sekä karsintakilpailussa että finaalissa volttiradalla kaksi tuplallista volttipätkää ja trampetilla pakollisen kierroksen sekä pukin vapaaohjelman lisäksi.

”EM-kisakokemus oli uskomaton! Tunnelma oli katossa läpi kisan ja yleisön kannustus oli jotain aivan mahtavaa. Näytimme joukkueen kanssa mistä meidät on tehty ja muistimme nauttia sekä pitää hauskaa.”, Anna kommentoi.

Naisten maajoukkueessa kilpailivat HIFK Gymnasticsin TeamGymin valmennustiimiin kuuluvat Julia Jokinen sekä Kerttu Aura. Julia valmentaa Pionium-joukkuetta ja toimii joukkueen vastuuvalmentajana. Kerttu valmentaa Titanium- ja Indium-kilpajoukkueita ja on mukana myös Ferrum-kilpaharrastejoukkueen valmennustiimissä.