STVK

 

Kilpa- ja harrastekilpavoimistelun ehdot

Yleistä

HIFK Gymnastics ry. on yhdistys, joka ei tavoittele taloudellista voittoa. Kaikki HIFK Gymnasticsin kausimaksu- ja jäsenmaksutulot käytetään voimistelun kustannusten maksamiseen.

Toimintaan ilmoittautuvan velvollisuudet

Ilmoittautuja rekisteröi voimistelijan asianmukaisesti myClubiin ja kirjaa kaikki tarvittavat tiedot oikeellisesti ja vastaa niiden sisällöstä. Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan HIFK Gymnasticsin ja Suomen Voimisteluliitto ry:n sääntöjä ja ohjeita. Ilmoittautuja sitoutuu maksamaan ilmoittautumiseen liittyvän kausimaksun sekä jäsenmaksun. Maksamattomat laskut toimitetaan tarvittaessa perintätoimiston käsiteltäviksi, mistä voi aiheutua kuluja.

Kilpa- ja harrastekilpavoimistelijoiden ehdot

Kilpa- ja harrastekilparyhmien voimistelijat jatkavat automaattisesti uudelle kaudelle, mikäli he eivät viimeistään edeltävän kauden viimeisenä päivänä ilmoita sähköpostitse toiminnanjohtajalle ja omalle valmentajalle harrastuksen lopettamisesta. Kaudet ovat tammi-huhtikuu, touko-elokuu ja syys-joulukuu. Uuden kauden aloittaneella kilpa- tai harrastekilpavoimistelijalla on velvollisuus maksaa kausi- ja jäsenmaksu koko kaudelta. Kesken kauden lopettaneelle kilpa- tai harrastekilparyhmän voimistelijalle ei palauteta kausimaksua tai jäsenmaksua.

Kausimaksusta saa lääkärintodistusta vastaan hyvityksen loukkaantumisen tai sairauden aiheuttaman sairausloman ajalta yli kuukauden ylittävältä osalta, mikäli voimistelija ei käy lainkaan harjoituksissa. Mikäli voimistelija osallistuu harjoitteluun osittain, kausimaksu peritään täysimääräisenä.

Voimistelijat sitoutuvat osallistumaan oman ryhmän kausisuunnitelman mukaisiin kilpailuihin ja leireihin. Kilpailujen ja leirien osallistumismaksut ja muut kulut peritään voimistelijalta täysimääräisesti, mikäli voimistelija tai huoltaja ei ole ilmoittanut poisjäännistä sähköpostitse tai muuten kirjallisesti omalle valmentajalle vähintään 48 tuntia ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Mikäli harjoitusta ei voida järjestää HIFK Gymnasticsista riippumattomasta syystä (esim. harjoitustilat ovat urheilu- tai muun tapahtuman käytössä), kausimaksua ei palauteta tai hyvitetä. HIFK Gymnastics pyrkii järjestämään korvaavan harjoituskerran peruutetun vuoron tilalle.

Kilpa- ja harrastekilpavoimistelijat (alaikäisten osalta huoltajat) ovat velvollisia hankkimaan ja maksamaan tarvitsemansa kilpailulisenssin ja vakuutuksen sekä osallistumaan talkoisiin seuran omien kilpailujen järjestämiseksi. Talkoisiin osallistumisen voi korvata maksamalla seuran hallituksen päättämän talkoomaksun.

Voimistelijalta voidaan poistaa oikeus osallistua harjoituksiin, mikäli kaksi kausimaksua on osittain tai kokonaan maksamatta eräpäivän jälkeen tai mikäli perheestä kukaan ei osallistu talkoisiin.

Laskun maksamatta jättämisestä tai eräpäivän jälkeen maksamisesta aiheutuneet maksuhuomautus- ja perintäkulut, viivästyskorot (vast.) jäävät aina asiakkaan maksettavaksi.