STVK

 

Kilpa- ja harrastekilpavoimistelun ehdot

Toimintaan ilmoittautuvan velvollisuudet

Ilmoittautuja rekisteröi voimistelijan asianmukaisesti myClubiin ja kirjaa kaikki tarvittavat tiedot oikeellisesti ja vastaa niiden sisällöstä. Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan HIFK Gymnasticsin ja Suomen Voimisteluliitto ry:n sääntöjä ja ohjeita. Ilmoittautuja sitoutuu maksamaan ilmoittautumiseen liittyvän kausimaksun sekä jäsenmaksun. Maksamattomat laskut toimitetaan tarvittaessa perintätoimiston käsiteltäviksi, mistä voi aiheutua kuluja.

Kilpa- ja harrastekilpavoimistelijoiden ehdot

Kilpa- ja harrastekilparyhmien voimistelijat jatkavat automaattisesti uudelle kaudelle, mikäli he eivät viimeistään edeltävän kauden viimeisenä päivänä ilmoita sähköpostitse toiminnanjohtajalle ja omalle valmentajalle harrastuksen lopettamisesta. Kaudet ovat tammi-huhtikuu, touko-elokuu ja syys-joulukuu. Uuden kauden aloittaneella kilpa- tai harrastekilpavoimistelijalla on velvollisuus maksaa kausi- ja jäsenmaksu koko kaudelta. Kesken kauden lopettaneelle kilpa- tai harrastekilparyhmän voimistelijalle ei palauteta kausimaksua tai jäsenmaksua.

Kausimaksusta saa lääkärintodistusta vastaan hyvityksen loukkaantumisen tai sairauden aiheuttaman sairausloman ajalta yli kuukauden ylittävältä osalta, mikäli voimistelija ei käy lainkaan harjoituksissa. Mikäli voimistelija osallistuu harjoitteluun osittain, niin kausimaksu peritään täysimääräisenä.

Voimistelijat sitoutuvat osallistumaan oman ryhmän toimintaan. Sekä kilpa- että harrastekilparyhmissä tulee osallistua kilpailuihin. Voimistelijalta voidaan poistaa oikeus osallistua harjoituksiin, mikäli harrastusmaksut ovat hoitamatta.

Mikäli harjoitusta ei voida järjestää HIFK Gymnasticsista riippumattomasta syystä (esim. harjoitustilat ovat urheilu- tai muun tapahtuman käytössä), kausimaksua ei palauteta tai hyvitetä. HIFK Gymnastics pyrkii järjestämään korvaavan harjoituskerran peruutetun vuoron tilalle.

Kilpa- ja harrastekilpavoimistelijat (alaikäisten osalta huoltajat) hankkivat ja maksavat tarvitsemansa kilpailulisenssin ja vakuutuksen sekä osallistuvat talkoisiin seuran omien kilpailujen ja tapahtumien järjestämiseksi.