STVK

 

Valmentajat ja ohjaajat

Huipputason valmennusta

Seuran toiminnan kulmakivenä ovat pätevät, valmennustyössä viihtyvät ammattivalmentajat, jotka kehittävät toimintaa yhdessä seurajohdon kanssa.

Seuran tavoitteena on olla matalan kynnyksen voimisteluseura, jossa tarjotaan yksilöllinen voimistelijan polku aina kansainväliselle huipputasolle asti.

HIFK Gymnasticsissa on 16 päätoimista ammattivalmentajaa ja noin 80 tuntiohjaajaa. Ammattivalmentajat vastaavat pääosin kilparyhmien valmennuksesta sekä tukevat tuntiohjaajien työtä ja kehittymistä.

Monella tuntiohjaajista on pitkä kokemus telinevoimistelusta. Heidän joukossaan on niin entisiä maajoukkueurheilijoita ja muita kilpavoimistelijoita kuin useampi Suomen mestarikin. Tuntiohjaajat toimivat harrasteryhmissä ja osa on myös apuvalmentajina kilpa- ja harrastekilparyhmissä.

Kaikki tuntiohjaajat suorittavat ensiapukurssin ja voimisteluohjaajan starttikoulutuksen. Tavoitteena on suorittaa Suomen Voimisteluliiton 1. tason koulutuskokonaisuus. Seura järjestää myös aina kauden alussa omaa koulutusta, jossa kerrataan pelisäännöt ja oikeat toimintatavat.

 

Elisa Galeri

Tutustu

 

Maisa Anttilainen

Tutustu

 

Simon Maagaard

Tutustu

 

Alexei Grjaznov

Tutustu

 

Jarkko Harju

Tutustu

 

Raija Koivisto-Jalonen

Tutustu

 

Jenna Henttu

Tutustu

 

Pauliina Kyllönen

Tutustu

 

Laura Kaipanen

Tutustu

 

Tigran Melkonyan

Tutustu

 

Ksenia Podobed

Tutustu

 

Maxim Podobed

Tutustu

 

Yevgine Poghosyan

Tutustu

 

Marikki Pennanen

Tutustu