STVK

 

Harrastevoimistelun ehdot

Yleistä

HIFK Gymnastics ry. on yhdistys, joka ei tavoittele taloudellista voittoa. Kaikki HIFK Gymnasticsin kausimaksu- ja jäsenmaksutulot käytetään voimistelun kustannusten maksamiseen.

Toimintaan ilmoittautuvan velvollisuudet

Ilmoittautuja rekisteröi voimistelijan asianmukaisesti myClubiin ja kirjaa kaikki tarvittavat tiedot oikeellisesti ja vastaa niiden sisällöstä. Ilmoittautuja sitoutuu noudattamaan HIFK Gymnasticsin ja Suomen Voimisteluliitto ry:n sääntöjä ja ohjeita. Ilmoittautuja sitoutuu maksamaan ilmoittautumiseen liittyvän kausimaksun sekä jäsenmaksun. Maksamattomat laskut toimitetaan tarvittaessa perintätoimiston käsiteltäviksi, mistä voi aiheutua kuluja.

Harrastevoimistelijoiden ehdot

Harrastevoimistelijoilla tarkoitetaan kaikkia voimistelijoita, jotka eivät ole kilparyhmissä tai harrastekilparyhmissä ja jotka ilmoittautuvat yhdelle kevät- tai syyskaudelle tai leirille kerrallaan. Harrastevoimistelijat eivät osallistu kilpailuihin.

Ilmoittautuminen harrasteryhmään on sitova koko kaudelle. Ilmoittautumisen voi perua seitsemän (7) vuorokautta ennen kauden ensimmäisiä harjoituksia sähköpostitse harrastekoordinaattorille. Tällöin maksettavaksi jää 15 euron toimistokulu. Paikan käyttämättä jättäminen ei ole peruutus. Laskun maksamatta jättämisestä tai eräpäivän jälkeen maksamisesta aiheutuneet maksuhuomautus- ja perintäkulut, viivästyskorot (vast.) jäävät aina asiakkaan maksettavaksi.

Ensimmäisten harjoitusten eli kokeilukerran jälkeen ilmoittautumisen voi vielä perua sähköpostitse toimisto@hifkgymnastics.fi, jos ryhmä ei tuntunut omalta. Peruminen on kuitenkin tehtävä välittömästi, viimeistään harjoituksia seuraavana päivänä. Tällöin veloitamme 20 euron kokeilu- ja käsittelymaksun kausimaksusta. Kokeilumahdollisuutta ei kuitenkaan ole, mikäli on voimistellut HIFK Gymnasticsissa aikaisemmin. Jäsenmaksua ei palauteta.

Osallistumisoikeuden harjoituksiin saa, kun on maksanut kausimaksun ja jäsenmaksun eräpäivään mennessä. Kesken kauden lopettaneille ei palauteta jo maksettua kausimaksua tai jäsenmaksua.

Kausimaksusta saa lääkärintodistusta vastaan hyvityksen loukkaantumisen tai sairauden aiheuttaman sairausloman yli kuukauden ylittävältä osalta, mikäli voimistelija ei käy lainkaan harjoituksissa. Mikäli voimistelija osallistuu harjoitteluun osittain, kausimaksu peritään täysimääräisenä.

Mikäli harjoitusta ei voida järjestää HIFK Gymnasticsista riippumattomasta syystä (esim. harjoitustilat ovat urheilu- tai muun tapahtuman käytössä), kausimaksua ei palauteta tai hyvitetä. HIFK Gymnastics pyrkii järjestämään korvaavan harjoituskerran peruutetun vuoron tilalle.