STVK

 

Valinnat kilparyhmiin ja -joukkueisiin

Kilparyhmätestien kautta telinevoimistelun kilparyhmään

HIFK Gymnasticsin uudet voimistelijat valitaan kilparyhmiin säännöllisesti pidettävien erillisten testien perusteella.

Telinevoimistelu on ns. varhaisen erikoistumisen laji, joten paras ikä aloittaa kilparyhmässä on 5-6 vuotta. Hieman vanhempanakin voi olla mahdollista aloittaa.

Tytöt voivat osallistua ensimmäisiin kilpailuihin, kun he menevät kouluun eli sinä syksynä, kun he täyttävät seitsemän vuotta. Pojat voivat aloittaa kilpailuissa vuotta nuorempana.

Kilparyhmätesteistä ilmoitetaan aina seuran verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Lisäksi tiedotamme testeistä jäsenistölle sähköpostitse.

Mukaan HIFK Gymnasticsin TeamGym-joukkueisiin?

Joukkueen kokeiluharjoituksiin osallistutaan täyttämällä kunkin joukkueen ilmoittautumislomake tai olemalla yhteydessä joko joukkueen vastuuvalmentajaan tai kyseisen joukkueen ikäluokkavastaavaan. Luethan tarkasti läpi, miten haluamaasi joukkueeseen haetaan. Kokeiluharjoitukset ovat maksuttomia.

Kokeiluharjoitusten perusteella kutsutaan kokeilujaksolle (joukkueesta riippuen 1vko-2kk), jonka jälkeen voi vasta saada virallisen paikan joukkueesta. Kokeilujaksot suoritetaan joukkueen vastuuvalmentajan kanssa sovitusti kesä-elokuussa ellei toisin sovita. Kokeilujakso on maksullinen.

Kaikkia kokeiluharjoituksiin osallistuneita tiedotetaan mahdollisista kokeilujaksoista mahdollisimman pian kokeiluharjoitusten jälkeen sähköpostitse.

Annamme lähtökohtaisesti henkilökohtaista palautetta vain kokeilujaksolle valituille voimistelijoille. Voimme myös tarjota jotain toista joukkuetta, kuin sitä, johon hakija on ensisijaisesti hakenut, mikäli koemme sen olevan sopivampi vaihtoehto hakijalle.

Joukkueisiin on mahdollista poikkeustapauksissa ottaa mukaan voimistelijoita, jotka eivät täytä joukkueen ikävaatimuksia.

Ottaessaan paikan vastaan, voimistelija sitoutuu joukkueeseen molemmiksi kausiksi (elo-joulu + tammi-touko). Paikka joukkueessa ei automaattisesti takaa kilpailupaikkaa.

 

Tutustu joukkueisiin etukäteen: HIFK Gymnastics TeamGym-joukkueet

Mikäli tarvitset lisätietoja, olethan yhteydessä lajivastaavaan: pauliina.kyllonen@hifkgymnastics.fi

 

SM-edustusjoukkue Aurum

Tytöt: 2010 tai aikaisemmin syntyneet

Kiinnostunut voimistelemaan Aurumissa? Ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan: pauliina.kyllonen@hifkgymnastics.fi

 

JSM-edustusjoukkue Titanium

Tytöt: 2008-2012

Kiinnostunut voimistelemaan Titaniumissa? Ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan: pauliina.kyllonen@hifkgymnastics.fi

 

4.luokan joukkue Pionium

Tytöt: 2010-2013

Kiinnostunut voimistelemaan Pioniumissa? Ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan: jokinenjulia@outlook.com

 

3.luokan joukkue Lumium

Tytöt: 2012-2015

Kiinnostunut voimistelemaan Lumiumissa? Olethan yhteydessä Minit-ikäluokasta vastaavaan Julia Jokiseen: jokinenjulia@outlook.com

 

Micro-ikäluokkien joukkueet (1.-2.luokka sekä stara)

Tytöt: 2015-2018  ja  pojat: yli 7v.

Jos olet kiinnostunut tulla kokeilemaan Micro-ikäluokkien joukkueisiin, olethan yhteydessä Micro-ikäluokasta vastaavaan Sonja Kivistöön sähköpostitse: sonja.kivisto@hotmail.fi

 

Kilpaharraste-joukkue Ferrum

Tytöt: 2008-2011

Kiinnostunut voimistelemaan Ferrumissa? Ota yhteyttä TeamGym-lajivastaavaan: pauliina.kyllonen@hifkgymnastics.fi