STVK

 

Kevään 2024 harrasteryhmät

Tervetuloa voimistelemaan!

Telinevoimistelu on monipuolinen ja mukava harrastus, jossa pääsee kokeilemaan omia rajojaan. Telinevoimistelu kehittää voimaa, tasapainoa, ketteryyttä, liikkuvuutta sekä rohkeutta. Laji opettaa taitoja, jotka vievät eteenpäin läpi elämän. Telinevoimistelu sopii monipuolisuutensa ansiosta myös muiden lajien alkeis- ja oheisharjoitteluksi.

HIFK Gymnastics tarjoaa harrasteryhmiä eri-ikäisille ja -tasoisille voimistelijoille, jotta jokainen monipuolisesta liikunnasta innostunut pääsee mukaan lajin pariin. Mikäli tarvitset apua sopivan ryhmän valinnassa, autamme mielellämme. Vaihtoehtoja ovat myös FreeGym, TeamGym ja trampoliinivoimistelu!

Voit valita itse sinulle sopivan harjoitusmäärän. Lasten ja nuorten sekä aikuisten telinevoimistelun harjoitusryhmien aikataulut on rakennettu niin, että harjoituksissa voi käydä yhden tai useamman kerran viikossa. Harrastevoimistelijat eivät tähtää voimistelukilpailuihin.

Harjoituspaikkoja ovat Töölön Kisahalli, Urhea-halli, Liikuntamylly ja Munkkiniemen ala-aste.

Suunnitelmallista valmennusta Tähtiseurassa

HIFK Gymnastics on lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseura, jossa liikutaan vastuullisesti, laadukkaasti ja kannustaen.

HIFK Gymnasticsissa on 16 päätoimista ammattivalmentajaa ja noin 60 tuntiohjaajaa. Ammattivalmentajat vetävät osan harrasteryhmistä sekä tukevat tuntiohjaajien työtä ja kehittymistä. Monella tuntiohjaajalla on pitkä kokemus telinevoimistelusta ja joukossa on niin entisiä maajoukkueurheilijoita kuin useampi Suomen mestarikin. Kaikki tuntiohjaajat koulutetaan tehtäviinsä.

Valitse sopiva ryhmä ja ilmoittaudu

Ilmoittautuminen kevätkauden 2024 harrasteryhmiin on päättynyt. Ilmoittautuminen syyskauden 2024 ryhmiin alkaa touko-kesäkuussa ja tarkempi ajankohta tiedotetaan lähempänä nettisivuillamme.

Harrasteryhmään ilmoittaudutaan valitsemalla sopiva ryhmä ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeessa näkyy kunkin ryhmän vapaiden paikkojen lukumäärä; myös jonoon voi ilmoittautua. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistuksen ja laskun.