STVK

 

Syksyn 2021 harrasteryhmät

Tervetuloa voimistelemaan!

Telinevoimistelu on monipuolinen ja mukava harrastus, jossa pääsee kokeilemaan omia rajojaan. Telinevoimistelu kehittää muun muassa voimaa, tasapainoa, ketteryyttä, liikkuvuutta sekä rohkeutta. Laji opettaa taitoja, jotka vievät eteenpäin läpi elämän. Telinevoimistelu sopii monipuolisuutensa ansiosta myös muiden lajien alkeis- ja oheisharjoitteluksi.

HIFK Gymnastics tarjoaa paljon harrasteryhmiä eri-ikäisille ja -tasoisille voimistelijoille, jotta jokainen telinevoimistelusta innostunut pääsee mukaan lajin pariin. Mikäli tarvitset apua sopivan ryhmän valinnassa, autamme mielellämme. Valinnanmahdollisuuksia löytyy myös freegymin ja trampoliinivoimistelun puolelta!

Voit valita itse sinulle sopivan harjoitusmäärän. Lasten ja nuorten sekä aikuisten telinevoimistelun harjoitusryhmien aikataulut on rakennettu niin, että harjoituksissa voi käydä yhden tai useamman kerran viikossa.

Harjoituspaikkoja on Töölön Kisahallin ja Myllypuron Liikuntamyllyn lisäksi myös mm. kouluilla, Taitoliikuntakeskuksessa ja Mäkelänrinteen uudessa Urhea-hallissa.

Suunnitelmallista valmennusta

HIFK Gymnasticsissa on 16 päätoimista ammattivalmentajaa ja noin 80 tuntiohjaajaa. Ammattivalmentajat tukevat tuntiohjaajien työtä ja kehittymistä.

Monella tuntiohjaajista on pitkä kokemus telinevoimistelusta ja joukossa niin entisiä maajoukkueurheilijoita kuin useampi Suomen mestarikin. Tuntiohjaajat toimivat harrasteryhmissämme ja osa on myös apuohjaajina kilpa- ja harrastekilparyhmissä.

Valitse sopiva ryhmä ja ilmoittaudu

Harrasteryhmään ilmoittaudutaan  valitsemalla haluttu ryhmä ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeessa näkyy kunkin ryhmän vapaiden paikkojen lukumäärä; myös jonoon voi ilmoittautua. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistuksen ja linkin laskuun.