STVK

 

Kevään 2022 harrasteryhmät

Tervetuloa voimistelemaan!

Telinevoimistelu on monipuolinen ja mukava harrastus, jossa pääsee kokeilemaan omia rajojaan. Telinevoimistelu kehittää voimaa, tasapainoa, ketteryyttä, liikkuvuutta sekä rohkeutta. Laji opettaa taitoja, jotka vievät eteenpäin läpi elämän. Telinevoimistelu sopii monipuolisuutensa ansiosta myös muiden lajien alkeis- ja oheisharjoitteluksi.

HIFK Gymnastics tarjoaa harrasteryhmiä eri-ikäisille ja -tasoisille voimistelijoille, jotta jokainen monipuolisesta liikunnasta innostunut pääsee mukaan lajin pariin. Mikäli tarvitset apua sopivan ryhmän valinnassa, autamme mielellämme. Vaihtoehtoja ovat myös FreeGym ja trampoliinivoimistelu!

Voit valita itse sinulle sopivan harjoitusmäärän. Lasten ja nuorten sekä aikuisten telinevoimistelun harjoitusryhmien aikataulut on rakennettu niin, että harjoituksissa voi käydä yhden tai useamman kerran viikossa.

Harjoituspaikkoja on Töölön Kisahallin, Urhea-hallin ja Liikuntamyllyn lisäksi myös kouluilla ja Eteläsataman Taitoliikuntakeskuksessa.

Suunnitelmallista valmennusta

HIFK Gymnasticsissa on 16 päätoimista ammattivalmentajaa ja noin 60 tuntiohjaajaa. Ammattivalmentajat vetävät osan harrasteryhmistä sekä tukevat tuntiohjaajien työtä ja kehittymistä. Monella tuntiohjaajalla on pitkä kokemus telinevoimistelusta ja joukossa on niin entisiä maajoukkueurheilijoita kuin useampi Suomen mestarikin.

HIFK:n koronatakuu

Mikäli kevätkaudella 2022 voimistelusaleja suljetaan koronan takia niin, että harrasteryhmien harjoituksia peruuntuu, HIFK Gymnastics pyrkii ensisijaisesti järjestämään korvaavia harjoituskertoja. Vaihtoehtoisesti kausimaksu palautetaan peruuntuneiden harjoitusten osalta niille, jotka haluavat palautuksen. Voit siis ilmoittautua mukaan huoletta!

Alennus 50 % 28.3.2022 lukien

Muutamissa harrasteryhmissä on vielä paikkoja vapaana. Koska kaudesta on jo puolet takana, laskimme hintoja vastaavasti 50 %. Alennus huomioidaan laskussa automaattisesti.

Valitse sopiva ryhmä ja ilmoittaudu

Ilmoittautuminen kevätkauden 2022 harrasteryhmiin on nyt käynnissä.

Harrasteryhmään ilmoittaudutaan valitsemalla haluttu ryhmä ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeessa näkyy kunkin ryhmän vapaiden paikkojen lukumäärä; myös jonoon voi ilmoittautua. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistuksen ja linkin laskuun.