STVK

 

Harrastekilparyhmät

Tyttöjen ja poikien harrastekilparyhmissä harjoittelu on vaativampaa ja nousujohteisempaa kuin harrasteryhmissä. Menestymispaineita harrastekilparyhmässä ei ole, vaikka tavoitteena onkin kehittyä ja oppia uutta niin paljon, että kaikki osallistuvat kilpailuihin. Harrastekilparyhmä sopii mainiosti myös kakkoslajiksi toisen harrastuksen rinnalle.

Harrastekilparyhmissä harjoitellaan ympäri vuoden. Kesällä harjoituksissa on noin yhden kuukauden mittainen tauko, minkä takia heinäkuussa ei makseta kuukausimaksua.

Tyttöjen harrastekilparyhmiä on viisi, ja niissä harjoitellaan kahdesta neljään kertaan viikossa. TeamGymin harrastekilpajoukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa.

Miten pääsee mukaan?

Telinevoimistelun harrastekilparyhmiin haetaan mukaan suorittamalla hopeamerkki, johon vaadittavia liikkeitä voi harjoitella harrasteryhmissä.. Harrastekilparyhmässä voi aloittaa vanhempana kuin kilparyhmissä, vaikka ei olisi aiemmin harrastanut telinevoimistelua tai TeamGymia. Merkkisuoritustapahtumista ilmoitetaan seuran verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

TeamGymin kilpaharrastejoukkueeseen sekä liikevaatimuksiin pääset tutustumaan täältä.

Valmentajat voivat suositella osalle harrastekilparyhmäläisiä varsinaiseen kilparyhmään siirtymistä, mutta siirtyminen on täysin vapaaehtoista.

Naisten telinevoimistelun harrastekilparyhmien toimintaa koordinoi helmi.serala@hifkgymnastics.fi ja TeamGymin pauliina.kyllonen@hifkgymnastics.fi.

Harjoituspaikat

Töölön kisahalli Paavo Nurmenkuja 1, 00250 Helsinki
Liikuntamylly Jauhokuja 3, 00920 Helsinki

Urhea-halli Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki

Ladataan karttaa...