STVK

 

Ilmoittautuminen ryhmiin

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen HIFK Gymnasticsin harrasteryhmiin tehdään myClubissa, joka on seuran jäsenrekisteri.  

Ryhmäkohtaisen aloitusajankohdan näet myClubissa, ilmoittautumisen vahvistusviestissä sekä ennen kauden alkua saapuvassa tiedotteessa. Poikkeuksista harjoitusaikatauluihin tiedotetaan sähköpostitse.

Ohjeet ilmoittautumiseen

1. Voit aloittaa myClubin käytön kirjautumalla/rekisteröitymällä sisään palveluun tai valitsemalla ensin tapahtuman, johon haluat osallistua.

2. Tapahtumaan ilmoittautuminen: Luettelosta löydät alkavat harrasteryhmämme. Voit joko selata listaa tai rajata hakuasi suodattimista esimerkiksi harjoituspaikan mukaan. Löydettyäsi sopivan ryhmän, klikkaa ”Ilmoittaudu tästä” ja seuraa ohjeita. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt/kirjautunut palveluun, tulee se tehdä tässä yhteydessä. Ilmoittauduthan tapahtumiin sen voimistelijan tiedoilla, joka tapahtumaan on osallistumassa. Samalle jäsentilille on mahdollista lisätä useampi jäsen.

3. MyClub-palvelusta näet omat ilmoittautumiset sekä laskut. Suosittelemme viikkokatsauksen hyväksymistä, jolloin laskujen ja tapahtumien ajankohtaiset tiedot tulevat suoraan sähköpostiisi.

4. Mikäli unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, klikkaa ”Unohtuiko salasana tai käyttäjätunnus?”. Älä luo samalle henkilölle useita tunnuksia!

5. Kesken kauden aloittaminen: Ilmoittautuessasi ryhmään kesken kauden tulee sinun etsiä kalenterista ryhmän aloitusajankohta. Vain sieltä pääset ilmoittautumaan ryhmään.

6. Lisätietoja löytyy MyClubin ohjeista. Ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä toimisto@hifkgymnastics.fi, autamme mielellämme! 

Useamman jäsenen liittäminen samalle jäsentilille

Jos sinulla on jo yksi jäsentili myClub ID:lle, voit liittää toisen jäsenen (esim. lapsesi) tilin seuraavasti:

1. Klikkaa oma nimi -pudotusvalikosta ’Liitä uusi jäsentili’

2. Syötä sähköpostiosoite, joka esiintyy liitettävässä seuran jäsentilissä ja paina ’Seuraava’-painiketta. Sähköpostiosoitteeseen toimitetaan kutsu hallinnoida seurassa olevia jäsentilejä. Jäsentilin hallinnointikutsu lähetetään erikseen jokaisen jäsentilin osalta, joissa syöttämäsi sähköpostiosoite esiintyy jäsenen tai huoltajien sähköpostiosoitekentässä. Jos sähköpostiosoitetta ei löydy jäsentilistä, ota yhteyttä toimisto@hifkgymnastics.fi tarkistaaksesi sähköpostiosoitteen oikeellisuuden seuran jäsentilissä. Seuralla rekisterinpitäjänä on oikeus lisätä ja/tai päivittää sähköpostiosoitteita jäsentilillä, jos tiedot ovat puutteelliset tai vanhentuneet.

3. Avaa sähköpostisi ja klikkaa ‘Hyväksy kutsu’-painiketta liittääksesi kyseinen jäsentili myClub ID:hen.

4. MyClub -avautuu ‘Liitä jäsentili’-näkymään. Liitä jäsentili klikkaamalla ‘Hyväksy’-painiketta.

5. Jäsentili on nyt liitetty myClub ID:hen ja voit jatkaa myClubin käyttöä. Toista kohdat 3 ja 4 kaikille sähköpostissa löytyneille jäsentilin hallinnointikutsuille.