STVK

 

Aikuisten telinevoimistelu

Voimaa, notkeutta ja kehonhallintaa

HIFK Gymnastics järjestää suosittuja aikuisten telinevoimistelu- ja TeamGym-ryhmiä yli 16-vuotiaille useana iltana viikossa. Valmennuksesta vastaavat seuran ammattitaitoiset valmentajat.

Oletko aina halunnut opetella kärrynpyörän vai haluatko palauttaa mieleen lapsena opitut liikkeet? Jos perusliikkeet ovat jo hallussa, niin mikään ei estä opettelemasta vaikeampia liikkeitä. HIFK Gymnasticsin aikuisten ryhmissä jokainen pääsee harjoittelemaan voimistelua omien tavoitteidensa ja taitojensa mukaisesti. 

Harjoitukset koostuvat lämmittelystä, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelusta sekä voimistelun perusliikkeistä eri telineillä. Telinevoimistelun ryhmillä välineinä toimivat hyppy, nojapuut (eritasonojapuut, miestennojapuut), puomi, permanto, rekki, hevonen ja renkaat. TeamGym-ryhmässä treenataan kaikkia TeamGymin osa-alueita liikunnan riemua unohtamatta. Harjoittelemme myös volttiradalla, trampetilla sekä isolla trampoliinilla.

Feeniksit-ryhmillä harjoituksen kesto on 90 min, Senioritähdillä harjoituksen kesto on 60 min.

Aikuisten ryhmät ovat sekaryhmiä, jotka on tarkoitettu 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Feeniksit-ryhmät on jaettu kolmeen eri tasoon: avoin ryhmä, alkeet ja jatko. Senioritähdet-ryhmä on avoimen tason ryhmä yli 55-vuotiaille. Varusteiksi sopivat tavalliset sisäliikuntavälineet, kuten verkkarit, trikoot tai shortsit ja t-paita tai toppi.

Harjoituspaikkoina toimivat Töölön Kisahalli, Liikuntamylly ja Urhea-halli Mäkelänrinteessä.

UUTUUS SYKSY 2024 – SENIORITÄHDET!

Harjoitukset koostuvat lämmittelystä, kevyestä lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelusta sekä helpoista voimistelun perusliikkeistä etenkin permannolla, mutta myös muilla telineillä. Tavoitteena on mukava yhdessäolo liikunnan merkeissä. Yhdessä löydetään liikunnan ilo ja saadaan lisää elinvoimaa: voimaa, notkeutta ja kehonhallintaa!

Senioritähdet on naisten ja miesten sekaryhmä yli 55-vuotiaille. Kaiken kuntoiset voivat tulla mukaan, mutta liikkumisen pitää onnistua ilman apuvälineitä. Varusteiksi sopivat tavalliset sisäliikuntavälineet, kuten verkkarit, trikoot tai shortsit ja t-paita tai toppi.

Ex-tähdet: ryhmä entisille kilpavoimistelijoille!

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kilpavoimistelukokemus telinevoimistelusta tai TeamGymistä ja olet osallistunut kilpailuihin. Olet yli 16-vuotias ja innokas ylläpitämään opittuja taitoja ja oppimaan uutta!

Ryhmä harjoittelee Urhea-hallissa keskiviikkoisin 18.30-20.30. Ryhmässä harjoittelu tapahtuu osaavien kilpavalmentajien johdolla sekä itsenäisesti.

HIFK Gymnasticsin telinevoimisteluryhmät on nimetty tähdistöjen mukaan, sillä kirkkaimpia tähtiä ei tavoiteta yksin.

LOISTAVAT YHDESSÄ

Valitse sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan syksyn 2024 ryhmiin! Uusien jäsenten ilmoittautuminen alkaa pe 31.5.2024

Maanantai

9.00-10.30
Feeniksit (aikuiset, avoin)
Töölön Kisahalli
19.30-21.00
Feeniksit (aikuiset, avoin)
Töölön Kisahalli
19.00-20.30
Feeniksit (aikuiset, avoin)
Urhea

Tiistai

19.30-21.00
Feeniksit (aikuiset, alkeet)
Töölön Kisahalli

Keskiviikko

18.30-20.30
Ex-tähdet (entiset kilpavoimistelijat)
Urhea
19.00-20.30
Feeniksit (aikuiset, avoin)
Urhea

Torstai

11.00-12.00
Senioritähdet (aikuiset yli 55 v, avoin)
Töölön kisahalli
19.30-21.00
Feeniksit (aikuiset, jatko)
Töölön Kisahalli
19.30-21.00
Feeniksit (aikuiset, TeamGym)
Liikuntamylly

Harjoituspaikat

Kisahalli Paavo Nurmenkuja 1 C, 00250 Helsinki
Liikuntamylly Jauhokuja 3, 00920 Helsinki

Urhea-halli Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki

Ladataan karttaa...