STVK

 

HIFK Gymnastics hakee MTV:n lajivastaavaa

15.11.2021

Miesten telinevoimistelun lajivastaava

Lajivastaava koordinoi ja johtaa miesten telinevoimistelun tiimin arkea. Lajivastaava toimii kilpavoimistelun valmennuspäällikön apuna valmennuslinjan ja voimistelijan polun jalkauttamisessa. Lajivastaava organisoi kilparyhmien ja tiimin käytännön järjestelyjä yhdessä valmentajien kanssa. Hän toimii myös linkkinä valmennuksen ja seuran operatiivisen johdon välillä. Lajivastaava valmentaa miesten telinevoimistelun kilparyhmiä.

Lajivastaavan vastuulle kuuluvat muun muassa seuraavat tehtävät:

  • Valmentaminen
  • Voimistelutoiminnan päälinjausten tekemiseen osallistuminen ja niiden toteuttaminen
  • Arvopohjaisen toimintakulttuurin vaaliminen
  • Miesten telinevoimistelun kilparyhmien ja tiimin arjen organisointi
  • Johtoryhmätyöskentely (yhdessä naisten telinevoimistelun ja TeamGymin lajivastaavien, harraste- ja oheistoiminnan valmennuspäällikön, kilpavoimistelun valmennuspäällikön ja toiminnanjohtajan kanssa)
  • Yhteistyö Suomen Voimisteluliiton ja muiden sidosryhmien kanssa.

Hakijalta odotamme

Tehtävässä edellytetään usean vuoden käytännön kokemusta valmennustehtävistä kilpavoimistelun parissa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittää seuran valmennustoimintaa. Odotamme lajivastaavalta vahvaa sitoutumista ja johtamista seuran arvoihin perustuen: yhdessä, yhteistyössä ja vastuullisesti. Odotamme myös tavoitteellisuutta, tehokasta organisointikykyä ja halua toimia tiiviissä yhteistyössä seurajohdon, työntekijöiden sekä eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua eteenpäin urallasi. Toiminnanjohtaja tai kilpavoimistelun valmennuspäällikkö toimii esihenkilönäsi. Muut päätoimiset valmentajat ovat päivittäisen työsi tukena. Lajivastaavana olet keskeisellä paikalla rakentamassa HIFK Gymnasticsin miesten telinevoimistelua. Palkka on kilpailukykyinen.

Poikien harjoituspaikat ovat ensisijaisesti Urhea-halli ja Liikuntamylly, mahdollisesti myös Kisahalli. Olemme mukana HIFK:n Garden Helsinki -hankkeessa, jonka myötä meille valmistuu oma huipputason voimistelusali peruskorjattavaan Nordenskiöldinkadun jäähalliin.

HIFK Gymnastics panostaa voimakkaasti miesten kilpatelinevoimisteluun. Seuran pojat menestyvät erinomaisesti JunnuGym-sarjassa, mutta haluamme kehittyä huipputason seuraksi SM-tasolla ja kansainvälisesti. Tavoitteenamme on olla suomalaisen voimistelun suunnannäyttäjä.

Noudatamme valmennuksessamme Suomen Voimisteluliiton eettisiä periaatteita.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Työsuhde on pysyvä (toistaiseksi voimassa oleva). Lajivastaavan rooli sovitaan määräaikaiseksi. Määräaika voidaan uusia.

Työsuhde: kokopäiväinen 37,5 h/vko
Työaika: Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä
Koeaika: sovitaan erikseen.

Lisätiedot

Puheenjohtaja Piia-Noora Kauppi +358 50 0584347
Toiminnanjohtaja Hannu Sipilä +358 50 3405670.

Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia ja ansioluetteloita 30.11.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: puheenjohtaja@hifkgymnastics.fi