STVK

 

HIFK Gymnastics on suomalaisen voimistelun suunnannäyttäjä

25.5.2021

Alppilan Salamat, Suomen Taitovoimisteluklubi ja Voimisteluseura Kieppi yhdistyvät 1.6.2021 stadilaiseksi suurseuraksi, jonka tavoitteena on olla suomalaisen voimistelun suunnannäyttäjä.  Suuri unelmamme on auttaa telinevoimistelijoita ja TeamGymin harrastajia saavuttamaan heidän täysi potentiaalinsa niin voimistelusalissa kuin sen ulkopuolella.

Olemme päättäneet tavoitella tätä unelmaa osana HIFK-perhettä. Palautamme samalla voimistelun lajina HIFK:n tähtikuvioon. Seuramme nimi on jatkossa HIFK Gymnastics. Entistäkin suuremmaksi kasvava HIFK liikuttaa stadilaisia monella tavalla.

Voimistelijamme kantavat ylpeinä HIFK:n tähteä, joka symboloi myös meille tärkeitä arvoja. Sinnikkyys, taitavuus, voimakkuus ja toveruus kuvaavat erinomaisesti voimistelua. HIFK on Suomen tunnetuin ja monipuolisin urheiluseura, johon liittyminen on hieno mahdollisuus uudelle voimisteluseuralle ja voimistelulle lajina.

HIFK Gymnastics luo kilpaurheilijoilleen huippuolosuhteet tähdätä aina olympialaisiin asti. Tarjoamme myös monipuoliset matalan kynnyksen harrastemahdollisuudet kaikenikäisille liikkujille. 

Voimme tarjota omat vahvuutemme myös HIFK:n 5000 muun jäsenen käyttöön. Voimistelu on kaikkien lajien urheilijoille erinomaista oheisharjoittelua, jossa yhdistyy kehonhallinnan, voiman ja liikkuvuuden kehittäminen.

Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä HIFK:n kanssa Garden Helsinki -projektissa. Odotamme innolla Nordiksen jäähallin peruskorjausta ja sinne muutaman vuoden kuluttua valmistuvaa voimistelusalia.