STVK

 

HIFK:n kisat avasivat kauden

29.3.2022

HIFK Gymnastics järjesti kauden ensimmäiset naisten telinevoimistelun luokkakilpailut Liikuntamyllyssä. Seuran voimistelijat menestyivät jälleen kaikissa kilpailuluokissa.

B-luokan nuorempien kisan voitti Anja Vahvelainen ja Cecilia Herttua nappasi pronssin. Myös B-luokan vanhemmissa voitto jäi Helsinkiin, kun Ansa Nevalainen nousi ylimmälle palkintokorokkeelle. Pronssin sai Saimi Hautala. C-luokan nuoremmissa Lea Niemeläinen ja Moira Colbert veivät kaksi ensimmäistä sijaa. D-luokan nuoremmissa Sira Mecklin oli hopealla ja Lumi Salmi pronssilla.

E-luokan kisan voitti Mila Makkonen ja Kaisla Vuokila oli jaetulla pronssilla. F-luokan kullan puolestaan otti Maria Eronen ja hopean Linnea Uski. G-luokassa hopeaa sai Ida Holmila, kun taas H-luokassa Emelie Kallio oli kisan ykkönen.

Maajoukkuelinjan 1. luokassa Emma Hortling voimisteli pronssille ja jäi harmittavat 0,1 pistettä noususta 2. luokkaan. 2. luokassa HIFK:n Klaara Kuusela, Kamilla Sesay ja Oona Renko ottivat kolmoisvoiton. 3. luokan puolestaan voitti Sointu Vuokila.

Urhea-hallissa HIFK järjesti NTV-näyttökilpailun. Seitsemäntoista osallistujan joukosta Sara Loikas, Linnea Lagerbohm ja Lilian Langenskiöld nappasivat kolmoisvoiton.

Nuorimmille kilpavoimistelijoille HIFK järjesti Kisahallilla Stara-tapahtuman, jossa harjoitellaan varsinaisiin luokkakilpailuihin.

Kisakuvia

Luokkakilpailujen tulokset

NTV-näyttökilpailun tulokset