STVK

HIFK:n pojille kolme Voimisteluliiton mestaruutta

8.11.2021

Sunnuntaina kilpailtiin Liikuntamyllyssä Voimisteluliiton mestaruuksista VSH:n järjestämässä kilpailussa, joka oli samalla syksyn JunnuGym-sarjan finaali. HIFK:n pojat pärjäsivät erinomaisesti ja voittivat kolme mestaruutta.

5. luokan vanhemmissa HIFK:n Marcus Pietarinen voitti mestaruuden ylivoimaisesti 72,750 pisteellä. Eroa hopeamitalistiin tuli peräti 2,800 pistettä. Marcuksen kisasuoritus oli kohtuullisen ehjä, mutta hypyssä hän kaatui vaikean rochen. Permannolla sarjaan kuului huippuvaikea neloiskierre. Rekiltä Marcus teki alastulona triplan ensimmäisen kerran onnistuneesti.

4. luokassa mestaruuden voitti Aleksei Karkhu 72,275 pisteellä. Aleksei oli peräti 4,300 pistettä hopeamitalistia edellä. Päivän kovimmat pisteet Aleksei sai peräti viideltä telineeltä.

2. luokan mestaruuden voitti Kaito Svala 71,950 pisteellä. Lenni Kokko oli hopealla pistein 70,100. Vain HIFK:n pojat ylittivät 70 pistettä ja jättivät muut kauas taakseen.

Pienimpien poikien 1. luokassa nuori Kirill Artemenkov sai pronssia 42,400 pisteellä. Aatos Sepäntalo oli seitsemäs peräti 59 voimistelijan kilpailussa.

Sunnuntain tulokset

Koko kauden kestävässä JunnGym-sarjassa HIFK:n menestys oli erinomainen.

• 1. luokassa Kirill Artemenkov oli hopealla.
  • 2. luokan kilpailun voitti Kaito Svala. Lenni Kokko ja Aldiyar Mukaliev olivat hopealla ja pronssilla.
  • 4. luokan sarjan voitti Aleksei Karkhu.
  • 5. luokan vanhemmissa Marcus Pietarinen oli pronssilla.