STVK

 

Huikea mitalisade Tuusulassa

10.10.2021

HIFK Gymnasticsin tytöt kilpailivat viikonlopun aikana Tuusulassa, Voimisteluseura Keski-Uusimaan kilpailuissa.

B-luokan nuoremmissa Moira Colbert ja Siiri Mustonen ottivat kaksoisvoiton parhailla VII kategorian pisteillä. Myös Pihla Vainikka, Saimi Tuulasvaara, Elle Järvinen, Aryam Gebreyesus, Helmi Jukarainen ja Minea Göös olivat kymmenen parhaan joukossa 75 tytön kilpailussa.

B-luokan vanhemmissa Aino Pomell nappasi hienosti pronssin ja Nadia Lerto oli yhdeksäs.

Myös C-luokan nuorempien voitto tuli HIFK:lle, kun Lumi Salmi sai huikeat VII kategorian pisteet. Kymmenen joukkoon ylsivät myös Iida Siltanen, Oona-Maria Lintusalo ja Lea Niemeläinen.

C-luokan vanhemmissa Alisa Abeng nousi pronssille. Muut palkintosijoille päässeet olivat Pihla Partanen ja Ilona Ihanus.

Myös D-luokan nuoremmissa HIFK nappasi kullan ja hopean. Eedit Holopainen ja Aava Rantala toivat mitalit Stadiin. Palkintosijoilla olivat myös Kaisla Vuokila ja Saara Mäkelä.

D-luokan vanhemmissa Maija Dufton suoriutui palkinnon arvoisesti.

E-luokan nuoremmissa Alina Sepäntalo nappasi neliottelun pronssin. Lili Steiner ja Milana Pöyhiä täydensivät menestystä viidennellä ja kuudennella sijallaan.

Linnea Uski oli hienosti E-luokan vanhempien neliottelussa hopealla ja Vilma Ikäläinen seitsemäs.

F-luokan vanhemmissa neliottelun kultaa sai Emma Pirilä ja Elli Lahtinen oli neljäs.

Maajoukkulinjallakin menestystä riitti.

1. luokassa HIFK:n tytöt menestyivät erinomaisesti. Lea Vähimaa sai hopeaa ja Oona Renko pronssia. Lisäksi Juni Janson, Klaara Kuusela, Kamilla Sesay, Marja Juntikka ja Hilda Holopainen olivat kymmenen parhaan joukossa.

2. luokassa Roosa Uski oli viides.

3. luokassa Aina Lagström voitti kilpailun ja Saiga Laukontaus oli hopealla.

Onnittelut voimistelijoille ja valmentajille!

Tulokset