STVK

Kolme ottelukultaa Espoosta

10.10.2021

Espoossa kilpailtiin lauantaina syksyn toinen JunnuGym-osakilpailu. HIFK Gymnasticsin poikien mitalisaalis oli jälleen erinomainen.

Nuorimpien poikien 1. luokassa HIFK Gymnastics ylsi joukkuepronssille. Seuran paras oli Kirill Artemenkov 5. sijallaan.

2. luokan kilpailussa oli mukana 47 osallistujaa, joista kolme HIFK:sta. Aldiyar Mukaliev, Lenni Kokko ja Kaito Svala ottivat kilpailussa näyttävän kolmoisvoiton. He voittivat myös luokan joukkuekilpailun.

4. luokan kilpailussa kultaa nappasi Aleksei Karkhu lähes seitsemän pisteen erolla hopeamitalistiin. Joukkuekilpailussa HIFK sai hopeaa.

5. luokan vanhempien sarjassa Marcus Pietarinen tekee vahvaa paluuta ja teki pitkästä aikaa kaikki telineet. Tuloksena oli komea voitto 73,550 pisteellä.

Onnittelut voimistelijoille sekä Zanalle, Alexeille ja Simokselle hyvästä valmennustyöstä!