STVK

 

Tervetuloa joukkoomme – Etsimme intohimoista harrastevoimistelun valmennuspäällikköä!

6.12.2023

Olemme ylpeitä siitä, että HIFK Gymnastics ry. on yksi Suomen johtavista voimisteluseuroista. Toimintamme suurin osa on harrastevoimistelu.

Oletko liikunnan ammattilainen, joka ei pelkää haasteita? Haluatko olla mukana luomassa unohtumattomia voimisteluhetkiä ja kehittämässä innostavaa harrastevoimistelukulttuuria? Nyt on mahtava tilaisuus liittyä joukkoomme valmennuspäälliköksi!

Tulevassa roolissasi johdat ja kehität HIFK Gymnasticsin harrastevoimistelua. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja innostavia tehtäviä dynaamisessa ja kehittyvässä organisaatiossamme.

Odotamme hakijalta

  • liikunta-alan tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • viestintä- ja asiakaspalvelutaitoja ainakin suomeksi ja englanniksi, mielellään myös ruotsiksi
  • kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn ja esim. tapahtumien organisoimiseen
  • valmiutta tuntiohjaajien kouluttamiseen
  • joustavuutta työaikojen suhteen
  • sitoutumista seuran arvoihin: yhdessä, vastuullisesti, tavoitteellisesti.

Aiempi kokemus esihenkilönä toimimisesta, urheiluseuratoiminnasta, markkinoinnista sekä telinevoimistelun ja TeamGymin tuntemus katsotaan eduksi.

Harrastevoimistelun valmennuspäällikkö raportoi toiminnanjohtajalle ja osallistuu johtoryhmätyöskentelyyn. Valmennuspäällikkö on seuran hallituksen asiantuntija. Harrastevoimistelun valmennuspäällikön työparina on harrastekoordinaattori.

Tehtävä on päätoiminen. Tehtävänkuvaa tarkennetaan valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja mielenkiinnon pohjalta. Tehtävä voi sisältää myös valmennusta. Valmennuspäällikön tulisi ottaa tehtävä vastaan viimeistään 1.3.2024.

Panostamme työntekijöidemme kehittymiseen ja tarjoamme loistavan mahdollisuuden olla mukana voimisteluyhteisömme kasvussa. Liity joukkoomme luomaan voimisteluhetkiä, jotka jäävät mieleen ja tekemään voimistelusta elämäsi parasta työtä!

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 31.12.2023 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@hifkgymnastics.fi

Tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Hannu Sipilä puh. 050 3405670.