STVK

 

Telinevoimistelukoulut (7–12-vuotiaat)

Telinevoimistelua sekä eri voimistelulajeja

Leijonien (tytöt ja pojat 7–12 v.) ryhmässä voimistelijat pääsevät tutustumaan telinevoimistelun saloihin. Harjoituksissa tutustutaan telinevoimistelun perusteisiin ja kokeillaan uusia temppuja edeten voimistelijan omien taitojen mukaan. Telinevoimistelun lisäksi ryhmässä kokeillaan myös muita voimistelulajeja, kuten rytmistä voimistelua, akrobatiavoimistelua sekä tanssia. Samalla kehittyvät perusmotoriset taidot sekä ryhmässä toimimisen taidot. Positiivinen ja kannustava ilmapiiri on koko toiminnan lähtökohta.

Harjoitukset koostuvat lämmittelystä, voimisteluliikkeistä sekä voima- ja liikkuvuusharjoittelusta. Telinevoimisteluliikkeiden harjoittelu tapahtuu koulun salissa monipuolisesti erilaisia telineitä, välineitä, patjoja ja alustoja hyödyntäen osaavien ohjaajien johdolla.

Harjoituksen kesto on 60 minuuttia eikä aikaisempaa kokemusta lajista tarvita. Ryhmä sopii kaikille telinevoimistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille, jotka haluavat oppia mahtavia voimistelutemppuja omalla lähikoululla!

HIFK Gymnasticsin telinevoimisteluryhmät on nimetty tähdistöjen mukaan, sillä kirkkaimpia tähtiä ei tavoiteta yksin.

LOISTAVAT YHDESSÄ

Valitse sopiva ryhmä ja ilmoita lapsesi syksyn 2024 telinevoimistelun harrasteryhmään! Ilmoittautuminen alkaa pe 31.5.2024

Tiistai

16.30-17.30
Leijonat (tytöt ja pojat 7-12 v.)
Haagan peruskoulu
16.30-17.30
Leijonat (tytöt ja pojat 7-12 v.)
Munkkiniemen ala-aste

Harjoituspaikat

Munkkinimen ala-aste Tietokuja 1, 00330 Helsinki

Haagan peruskoulu Vanha viertotie 23, 00350 Helsinki

Ladataan karttaa...