STVK

 

Telinevoimistelukoulut (7–12-vuotiaat)

Tempputaitoja liikuntasaleissa

Leijonien telinevoimistelukouluissa 712 -vuotiaat tytöt ja pojat pääsevät tutustumaan telinevoimistelun saloihin. Harjoituksissa  tutustutaan telinevoimistelun perusteisiin ja kokeillaan uusia temppuja edeten voimistelijan omien taitojen mukaan. Samalla kehittyvät perusmotoriset taidot sekä ryhmässä toimimisen taidot. Positiivinen ja kannustava ilmapiiri on koko toiminnan peruslähtökohta.

Harjoitukset koostuvat lämmittelystä, voimisteluliikkeistä sekä voima- ja liikkuvuusharjoittelusta. Telinevoimisteluliikkeiden harjoittelu tapahtuu liikuntasalissa monipuolisesti erilaisia telineitä, välineitä, patjoja ja alustoja hyödyntäen osaavien ohjaajien johdolla.

Kaikki Leijonat saavat kauden alussa voimistelupassin, johon saa merkinnän opituista uusista tempuista ja josta vanhemmatkin voivat seurata lapsen taitojen karttumista.

Harjoituksen kesto on 60 minuuttia eikä aikaisempaa kokemusta lajista tarvita. Ryhmä sopii kaikille telinevoimistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille, jotka haluavat oppia mahtavia voimistelutemppuja!

HIFK Gymnasticsin telinevoimisteluryhmät on nimetty tähdistöjen mukaan, sillä kirkkaimpia tähtiä ei tavoiteta yksin.

LOISTAVAT YHDESSÄ

Valitse sopiva ryhmä ja ilmoita lapsesi syksyn 2022 telinevoimisteluun

Tiistai

18.45-19.45
Leijonat (tytöt ja pojat 7-12 v.)
Munkkiniemen ala-aste

Harjoituspaikat

Munkkinimen ala-aste Tietokuja 1, 00330 Helsinki

Ladataan karttaa...