STVK

 

Senioritähdet

Ihärdighet, färdighet, kraft och kamratskap

Löydä voimistelun ilo Senioritähdissä! HIFK Gymnastics järjestää keväällä 2024 jumppaa HIFK Seniorer rf:n jäsenille. Valmentajina ovat ammattitaitoiset telinevoimisteluvalmentajat.

Harjoitukset koostuvat lämmittelystä, kevyestä lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelusta sekä helpoista voimistelun perusliikkeistä etenkin permannolla, mutta myös muilla telineillä. Tavoitteena on mukava yhdessäolo liikunnan merkeissä. Yhdessä löydetään liikunnan ilo ja saadaan lisää elinvoimaa: voimaa, notkeutta ja kehonhallintaa.

Jos voimistelun perusteet ovat jo hallussa, niin mikään ei estä opettelemasta lisää. HIFK Gymnasticsin seniorijumpassa jokainen pääsee treenaamaan voimistelusalilla omien tavoitteidensa ja taitojensa mukaisesti. 

Senioritähdet on naisten ja miesten sekaryhmä, joka on tarkoitettu mieleltään nuorille HIFK:n senioreille. Kaiken kuntoiset voivat tulla mukaan, mutta liikkumisen pitää onnistua ilman apuvälineitä. Varusteiksi sopivat tavalliset sisäliikuntavälineet, kuten verkkarit, trikoot tai shortsit ja t-paita tai toppi. Senioritähtien kesto on 60 min.

Harjoituspaikka on Töölön Kisahalli.

HIFK Gymnasticsin telinevoimisteluryhmät on nimetty tähdistöjen mukaan, sillä kirkkaimpia tähtiä ei tavoiteta yksin.

LOISTAVAT YHDESSÄ

Valitse sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan kevään 2024 ryhmään!

Torstai

11.00–12.00
Seniorijumppa
Töölön Kisahalli

Harjoituspaikat

Kisahalli Paavo Nurmen kuja 1 C, 00250 Helsinki

Ladataan karttaa...