STVK

 

Hallinto

Sanni Mäntykivi

Harrastevoimistelun valmennuspäällikkö: harrastevoimistelun johtaminen ja kehittäminen

sanni.mantykivi@hifkgymnastics.fi
Puh. 044 759 6946 (ma-ti 10-12, ke-pe 10-13). Lomalla 5.7.-21.7.2024

Sanni on kokenut liikunta-alan ammattilainen, jolla on liikuntaneuvojan, liikunnanohjaajan (AMK) sekä ammattivalmentajan tutkinnot ja pitkä työhistoria seuratyössä. Sannilla on kokemusta niin maajoukkueurheilusta kuin päätoimisena valmentajana toimimisesta.

Seinäjoen Voimistelijoiden kasvatti on työskennellyt eri seuroissa aina Rovaniemeltä Helsinkiin vuodesta 2007 alkaen. Sanni on lisäksi toiminut vuosia Voimisteluliiton luottamusryhmätoiminnassa ja ollut vastuussa kilpa-aerobicin rinkileirityksistä.

Harrastevoimistelun valmennuspäällikkönä Sanni haluaa mahdollistaa liikunnan kipinän syttymisen ja kannustaa voimistelijoita löytämään rohkeutta ja luovuutta omalla polullaan. Visiona on luoda ympäristö, jossa jokainen voimistelija tuntee olevansa tärkeä osa tiimiä ja uskaltaa haastaa itseään ylittämään omat rajansa.

Sanni ajattelee, että valmentajien into ja sitoutuminen ovat avainasemassa voimistelijoiden kokonaisvaltaisessa kehittymisessä. Siksi Sanni pyrkii tarjoamaan valmentajille ja ohjaajille tukea, koulutusta ja kannustusta, jotta he voivat kukoistaa omassa roolissaan parhaalla mahdollisella tavalla. Hänen tavoitteenaan on luoda voimistelumaailma, jossa jokainen valmentaja tuntee itsensä arvostetuksi sekä saa tarvitsemaansa tukea ja innostusta omaan työhönsä.