STVK

 

Seura

Telinevoimistelua harrastajista huippuihin

Seuran perustamisajatuksen velvoittamana STVK on aina ollut Suomen parhaiten menestyviä telinevoimisteluseuroja. Haluamme tarjota missiomme mukaisesti telinevoimistelua kaikille – harrastajista huippuihin.

STVK:n toiminnassa on mukana yli 700 voimistelijaa. Valtaosa heistä voimistelee eri-ikäisille suunnatuissa harrasteryhmissä. Harrastajille STVK tarjoaa mahdollisuuden hauskaan, monipuoliseen ja kehittävään harjoitteluun.

Telinevoimistelun erikoistuneena seurana STVK on aina panostanut valmennuksen suunnitelmallisuuteen ja laatuun. Myös seuran hyvin hoidettu hallinto tukee tätä ajatusta. STVK:n kilpavoimistelijat ovat voittaneet satoja SM-mitaleita ja menestyneet myös kansainvälisesti. Tällä hetkellä naisten ja miesten telinevoimistelun eri luokissa kilpailevia tai ensimmäisiin luokkakilpailuihinsa valmistautuvia voimistelijoita on yli sata.

 

Visio: STVK on Suomen johtava telinevoimisteluseura 2020-luvulla
Missio: Telinevoimistelua harrastajista huippuihin

STVK:n arvot

STVK on lasten ja nuorten urheilun tähtiseura

Tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!