STVK

 

Esikilparyhmätesti tytöille

11.6.2024

HIFK Gymnastics etsii uusia telinevoimistelijoita seuran menestyksekkääseen ja suosittuun kilpatoimintaan

HIFK Gymnastics on naisten ja miesten telinevoimisteluun sekä TeamGymiin erikoistunut seura, jossa pidetään huolta valmennuksen korkeasta tasosta.

Kiinnitämme erityistä huomiota lajin parissa aloittelevien nuorten kilpavoimistelijoiden valmennukseen, jotta he oppivat alusta alkaen perustekniikan oikein ja pääsevät sisälle lajiin. HIFK Gymnasticsissa on 16 päätoimista ammattivalmentajaa, joiden vastuulla on kilparyhmien valmennus.

Voimistelijamme ovat voittaneet vuosien saatossa yli sata Suomen mestaruutta ja edustaneet kunnialla Suomea arvokilpailuissa. Meillä on vahva menestymisen perinne ja tavoitteet korkealla. Emme kuitenkaan unohda sitä, että harrastamisen pitää olla turvallista ja hauskaa!

Järjestämme testitilaisuuden naisten telinevoimistelun esikilparyhmään pyrkiville. Testitilaisuus on keskiviikkona 14.8.2024 Urhea-hallin telinevoimistelualueella klo 17.00 alkaen.

Kilparyhmätesti on tarkoitettu vuosina 2018-2019 syntyneille tytöille. Aikaisempaa voimistelutaustaa ei tarvita. Testi on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua etukäteen.

Testiin voidaan ottaa mukaan 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 9.8.2024 klo 20.00.

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille lisätietoa testistä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen testiin