STVK

 

Kilparyhmätesti pojille

14.11.2023

HIFK Gymnastics etsii uusia telinevoimistelijoita seuran erittäin menestyksekkääseen ja suosittuun kilpatoimintaan

HIFK Gymnastics on miesten ja naisten telinevoimisteluun sekä TeamGymiin erikoistunut seura, jossa pidetään huolta valmennuksen korkeasta tasosta.

Kiinnitämme erityistä huomiota lajin parissa aloittelevien nuorten kilpavoimistelijoiden valmennukseen, jotta he oppivat alusta alkaen perustekniikan oikein ja pääsevät sisälle lajiin. HIFK Gymnasticsissa on 16 päätoimista ammattivalmentajaa, joiden vastuulla on kilparyhmien valmennus.

Voimistelijamme ovat voittaneet vuosien saatossa yli sata Suomen mestaruutta ja edustaneet kunnialla Suomea arvokilpailuissa. Meillä on vahva menestymisen perinne ja tavoitteet korkealla. Emme kuitenkaan unohda sitä, että harrastamisen pitää olla turvallista ja hauskaa!

Järjestämme testitilaisuuden miesten telinevoimistelun esikilparyhmiin pyrkiville. Testitilaisuus on perjantaina 1.12.2023 Urhea-hallin telinevoimistelualueella klo 18.00 alkaen.

Kilparyhmätesti on tarkoitettu vuosina 2016-2018 syntyneille pojille. Aikaisempaa voimistelutaustaa ei tarvita. Testi on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua etukäteen.

Ilmoittautuminen päättyy 29.11.2023 klo 12.00. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille lisätietoa testistä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen testiin