STVK

 

Kilparyhmätesti pojille ja tytöille

28.4.2022

HIFK Gymnastics etsii uusia telinevoimistelijoita seuran erittäin menestyksekkääseen ja suosittuun kilpatoimintaan

HIFK Gymnastics on naisten ja miesten telinevoimisteluun sekä TeamGymiin erikoistunut seura, jossa pidetään huolta valmennuksen korkeasta tasosta.

Kiinnitämme erityistä huomiota lajin parissa aloittelevien nuorten kilpavoimistelijoiden valmennukseen, jotta he oppivat alusta alkaen perustekniikan oikein ja pääsevät sisälle lajiin. HIFK Gymnasticsissa on 16 päätoimista ammattivalmentajaa, joiden vastuulla on kilparyhmien valmennus.

Voimistelijamme ovat voittaneet vuosien saatossa yli sata Suomen mestaruutta ja edustaneet kunnialla Suomea arvokilpailuissa. Syksyllä 2021 olimme Suomen ylivoimaisesti paras seura naisten telinevoimistelun joukkueiden välisessä kilpailussa ja hopealla miesten telinevoimistelun seurakilpailussa. Meillä on siis vahva menestymisen perinne ja tavoitteet korkealla. Emme kuitenkaan unohda sitä, että harrastamisen pitää olla hauskaa!

Järjestämme testitilaisuuden naisten ja miesten telinevoimistelun kilparyhmiin pyrkiville. Testitilaisuus on lauantaina 21.5.2022 Töölön Kisahallin telinevoimistelualueella klo 10.00 alkaen.

Kilparyhmätesti on tarkoitettu vuosina 2016-2017 syntyneille pojille ja tytöille. Aikaisempaa voimistelutaustaa ei tarvita. Testi on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua etukäteen.

Kilparyhmään pääseminen ei ole varmaa. Kannattaa siis ilmoittautua myös HIFK Gymnasticsin syksyn 2022 harrasteryhmiin, kun ilmoittautuminen niihin avautuu. Mikäli tulee testissä valituksi kilparyhmään, harrastepaikka perutaan ja jo maksettu harrastekauden maksu hyvitetään kilpa- tai harrastekilparyhmän kausimaksusta.

Seuran kilparyhmissä jo voimistelevien ei tarvitse osallistua testiin.

Ilmoittautuminen päättyy 20.5.2021 klo 12.00. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille lisätietoa testistä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen testiin