STVK

 

Kilparyhmätesti pojille ja tytöille

26.10.2021

HIFK Gymnastics etsii uusia telinevoimistelijoita seuran erittäin menestyksekkääseen ja suosittuun kilpatoimintaan

HIFK Gymnastics on naisten ja miesten telinevoimisteluun sekä TeamGymiin erikoistunut seura, jossa pidetään huolta valmennuksen korkeasta tasosta.
Kiinnitämme erityistä huomiota lajin parissa aloittelevien nuorten kilpavoimistelijoiden valmennukseen, jotta he oppivat alusta alkaen perustekniikan oikein ja pääsevät sisälle lajiin.
HIFK Gymnasticsissa on 16 päätoimista ammattivalmentajaa, joiden vastuulla on kilparyhmien valmennus.
Voimistelijamme ovat voittaneet vuosien saatossa yli sata Suomen mestaruutta ja edustaneet kunnialla Suomea arvokilpailuissa. Meillä on vahva menestymisen perinne ja tavoitteet korkealla. Emme kuitenkaan unohda sitä, että harrastamisen pitää olla hauskaa!

Järjestämme testitilaisuuden naisten ja miesten telinevoimistelun kilpa- ja harrastekilparyhmiin pyrkiville. Testitilaisuus on lauantaina 11.12.2021 Töölön Kisahallin telinevoimistelualueella klo 11.00 alkaen.

Testi on tarkoitettu vuosina 2012-2017 syntyneille pojille ja tytöille. Aikaisempaa voimistelutaustaa tarvita. Testi on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua etukäteen.

Kilpa- tai harrastekilparyhmään pääseminen ei ole varmaa. Kannattaa siis ilmoittautua myös HIFK Gymnasticsin kevään 2022 harrasteryhmiin. Mikäli tulee testissä valituksi kilpa- tai harrastekilparyhmään, harrastepaikka perutaan ja jo maksettu harrastekauden maksu hyvitetään kilpa- tai harrastekilparyhmän kausimaksusta.

Ilmoittaudu testiin täällä