STVK

 

Poikien kilparyhmätesti

18.11.2020

 

Poikien kilparyhmätesti 5.12.2020 on peruttu, koska Liikuntamylly ja muut voimistelusalit on suljettu koronan takia.

 

Testiin voi edelleen ilmoittautua. Uusi testi järjestetään todennäköisesti heti tammikuussa, mikäli Liikuntamyllyn voimistelusali on silloin käytössä. Testin uudesta ajankohdasta ilmoitetaan testiin nyt ilmoittautuneille sähköpostitse.

 

Telinevoimistelusta kiinnostuneilla pojilla on mahdollisuus hakea mukaan STVK:n suosittujen ja menestyvien kilpa- ja harrastekilparyhmien toimintaan.

Valintatilaisuus pidetään lauantaina 5.12.2020 klo 14.00 alkaen Liikuntamyllyn telinevoimistelualueella. Tilaisuus kestää noin puolitoista tuntia. Liikuntamyllyn voimistelualueelle kuljetaan tällä hetkellä poikkeuksellisesti takapihan parkkipaikan lastauslaiturin kautta, jotta minimoidaan kontaktit muiden lajien harrastajien kanssa.

Testiin toivotaan kilpavoimistelun aloittamiseen sopivan ikäisiä, ensisijaisesti vuosina 2012 – 2016 syntyneitä poikia. Myös tätä vanhemmat pojat voivat osallistua testiin ja päästä harrastekilparyhmään, jos heillä on liikuntataustaa esim. jostakin voimistelulajista.

Osallistujia pyydetään saapumaan hieman ennen klo 14.00 lastauslaiturille, joka sijaitsee Liikuntamyllyn takapihalla, Liikuntamyllyn ja Kehä I:n välisellä parkkipaikalla. STVK:n valmentaja Simos Yiannakou tulee vastaanottamaan testiin tulijat. Vanhemmat eivät voi tulla sisälle voimistelualueelle koronarajoitusten takia. Testiin ei saa osallistua sairaana.

Testissä on päällä sisäliikuntaan sopivat shortsit ja t-paita, mutta sukkia ei pidetä jalassa. Puettehan liikuntavaatteet valmiiksi ulkovaatteiden alle, koska pukuhuonetiloja ei ole tällä hetkellä käytössä. Valmentajat tuovat lapset takaisin lastauslaiturille testin jälkeen.

Kilparyhmätestiin osallistuvien  toivotaan olevan kiinnostuneita harjoittelemaan telinevoimistelua tavoitteellisesti ja taitojen karttuessa kilpailemaan. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Testi on osallistujille maksuton eikä velvoita osallistujia mihinkään.

Valintatilaisuus on kaikille avoin. Voitte antaa vinkin testistä esim. naapureille, työkavereille, sukulaisille ja muille tutuille, joilla on sopivan ikäisiä lapsia.

Testiin ilmoittautuneille pyritään löytämään sopiva kilpa- tai harrastekilparyhmä, jossa he voivat voimistella 2-3 kertaa viikossa Liikuntamyllyssä.

Ilmoittaudu testiin

Lue lisää kilpavoimistelusta STVK:ssa