STVK

 

Poikien TeamGym-joukkueen avoimet harjoitukset

20.6.2024

Tule mukaan TG Pojat TeamGym-joukkueen avoimiin harjoituksiin!

Hei kaikki energiset ja seikkailunhaluiset pojat!

Oletko liikuntaa rakastava lapsi joka haluaa kokea tiimityön voimaa? Tule mukaan TeamGymin avoimiin TG Pojat -joukkueen harjoituksiin, joita järjestämme elokuussa!

Mitä TeamGym voi tarjota sinulle?

🌟 Uusia taitoja ja itsensä haastamista: Tule opettelemaan ja kokeilemaan upeita temppuja, hyppyjä sekä akrobaattisia liikkeitä kokeneiden TeamGym -kilpavalmentajien ohjauksessa.

🤸‍♂️ Monipuolista liikkumista: Jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkijuttu, on se sitten trampoliinilla volttien harjoittelua, akrobatian tekniikkaa, tasapainoilua ja tarkkuutta vaativien vaikeusosien harjoittelua tai erilaisten fyysisten ominaisuuksien kehittämistä.

💪 Vahvaa yhdessä tekemistä ja mahdollisesti elinikäisiä ystäviä: Tule osaksi TG Pojat -joukkuetta, jossa tuetaan ja kannustetaan toisia – yhdessä kaikki on aina parempaa!

🏆 Kilpailutoiminta: Joukkue on aloittamassa kilpailutoiminnan, jossa tärkeintä on hauskanpito, itsensä haastaminen sekä onnistumisten kokeminen. Harjoittelemme myös tavoitteiden saavuttamista, toisten kannustamista sekä myös epäonnistumisten kohtaamista.

Tämä on loistava tilaisuus tulla kokeilemaan jotain ainutlaatuista, olemme nimittäin Helsingin ainoa poikajoukkue! Mikäli avoimien harjoitusten jälkeen innostut lajista, ole reippaasti yhteydessä lajivastaavaan (pauliina.kyllonen@hifkgymnastics.fi). Harjoitukset ovat avoimia kaikille 20152017 syntyneille pojille, jotka haluavat tutustua TeamGymin maailmaan. Osallistuminen avoimiin harjoituksiin ei sido mihinkään ja on maksutonta, mutta vaatii etukäteen ilmoittautumisen.

Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan!

 

Avoimien harjoitusten ajankohdat:

 

Kysymykset: pauliina.kyllonen@hifkgymnastics.fi

Tutustu HIFK Gymnasticsin TeamGym-toimintaan: https://hifkgymnastics.fi/kilparyhmat/tgkilpajoukkueet/

Nähdään harjoituksissa!